Alicante is een écht foodwalhalla voor toeristen. Van chique restaurants met culinaire hoogstandjes tot eenvoudige eetcafés, het aanbod van restaurants op Alicante is groot en gevarieerd. Zo kun je alles eten van luxe tartaar tot simpel “street food” en daarbij een redelijke prijs. En je kunt er net alleen niet heerlijk dineren, ook voor een lekkere lunch of een ontbijtje kun je hier terecht.

Ontbijt in Alicante

Geen zin om ontbijt te maken, of iets anders willen proberen? Wat dacht je ervan om een van de vele ontbijtrestaurants uit te proberen zoals Tres Semillas Obrador, Baker & CO of Heladeria Borgonesse.

Lunch in Alicante

Voor een lekkere lunch hoef je niet ver weg in Alicante zijn vele eettentjes en bistro’s een daarvan is Circo waar je heerlijke hamburgers kunt halen. Voor de mensen die graag biologisch is er Fast&Bio voor een heerlijke lunch zonder vlees is dit de beste optie van heel Alicante.

Dineren in Alicante

In Alicante zijn meer als 40 restaurants met allemaal zijn/haar specialiteiten. Wat ook een aanrader is om tapas te gaan eten en dan is D’Tablas  een echte aanrader dit wordt ooit wel het restaurant met de beste tapas van Alicante genoemd. Maar het meest bruisende restaurant van Alicante is “El Portal Taberna & Wines” dit restaurant heeft vele goede reacties en een heerlijke kaart is tevens voor wijnliefhebbers echt een aanrader.